جشنواره غذاي سالم ويژه كاركنان ستادي مركز بهداشت بيرجند برگزار شد
ه مناسبت روز جهاني غذا و به منظور ترويج و توسعه فرهنگ تغذيه سالم و همچنين در راستاي ايجاد نشاط در محيط كار، جشنواره غذاي سالم با محوريت استفاده از تخم مرغ،حبوبات و مواد غذايي گياهي ويژه كاركنان ستادي مركز بهداشت شهرستان بيرجند برگزار شد.

جشنواره غذاي سالم ويژه كاركنان ستادي مركز بهداشت بيرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت شهرستان بيرجند

به مناسبت روز جهاني غذا و به منظور ترويج و توسعه فرهنگ تغذيه سالم و همچنين در راستاي ايجاد نشاط در محيط كار، جشنواره غذاي سالم با محوريت استفاده از تخم مرغ،حبوبات و مواد غذايي گياهي ويژه كاركنان ستادي مركز بهداشت شهرستان بيرجند برگزار شد.

 
 

در اين برنامه كه با همت واحد بهبود تغذيه جامعه و همكاري ساير واحدها،روز چهارشنبه، 24/7/98، در محل سالن مرحوم محبيان مركز بهداشت برگزار شد، تعداد 21 نفر از همكاران ستادي و مركز خدمات جامع سلامت قدس، در بخش طبخ غذا و مسابقه جشنواره شركت نمودند.

 
 

در اين برنامه تيم سه نفره اي متشكل از خانم ها زهرا اميني نسب نفر نخست جشنواره در سال 97،سيده سميه اصغري رييس گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشتي،شادي شورستاني كارشناس تغذيه طرح تحول سلامت شهرستان،با استفاده از چك ليست هاي تخصصي مسووليت داوري غذاها را بر عهده داشتند.

در انتهاي برنامه از منتخبين  جشنواره  با اهداي جوايز  به رسم يادبود تقدير به عمل آمد.

اسامي برندگان جشنواره:

-          خانم سمانه آشور نژاد ، با غذاي پيراشكي عدس و سبزيجات

-          خانم حكيمه جليلي، با غذاي كماچ سبزيجات محلي

-          خانم خديجه احراري، با غذاي املت حبوبات،تخم مرغ و سبزيجات

-          خانم زهره غلاميان،با غذاي اشكنه گشنيز،خوراك لوبيا و حلوا

-          خانم بتسامه دبيراصلاني،با غذاي ميرزا قاسمي (دانشجوي مامايي)

-           آقاي محمد مهرآفريد در بخش ميوه آرايي  

-          خانم ها حكيمه جليلي و ليلا عباسي نژاد دربخش طعم برتر با غذاهاي آش محلي و پكوره حبوبات

دكتر زنگوئي مطلق رييس مركز بهداشت بيرجند با تشكر از حضور گرم شركت كنندگان و ساير همكاران، در رابطه با نقش تداوم اجراي اين گونه برنامه ها در اصلاح عادات و الگوهاي غذايي و بهبود سلامت همكاران گفت:  وجود برنامه هاي اين چنين در سطح كاركنان علاوه بر هم افزايي در آشنايي و يادگيري نحوه پخت غذا هاي سنتي و سالم بر ارتقاي سطح سلامت روان همكاران و ترويج نشاط اجتماعي تاثير فراواني دارد.

 
 
منبع:
مركز بهداشت شهرستان بيرجند
تعداد بازدید:
325
تاریخ:
1398/07/30
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal