برگزاری جشنواره غذای سالم در حاجیآباد؛ نمایش طعمهای بومی به مناسبت روز جهانی غذا
.jpg)
به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با شعار « نان کامل مصرف کنیم » و با همت مرکز خدمات جامع سلامت روستای حاجیآباد، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بیرجند و همکاری شورای اسلامی ، دهیاری و بسیج این روستا، روز چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳ در سالن ورزشی امام صادق (ع) برگزار شد. در این جشنواره، بانوان هنرمند حاجیآباد به عرضه و نمایش انواع غذاهای بومی و محلی شهرستان بیرجند پرداختند.
در آغاز مراسم دکتر حاجی آبادی مسئول شورای اسلامی روستا گفت : نقش زنان در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی خانواده بسیار حائز اهمیت است.
سپس ، دکتر محمد قاسمی، معاون مرکز بهداشت، ضمن تبریک روز جهانی غذا و خوشامدگویی به حضار، از تلاشها و زحمات سرپرست و کارکنان مرکز حاجیآباد و سایر بانیانِ برپایی این رویداد تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه دکتر امیر مهدی زنگویی مطلق، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، به اهمیت نقش غذا در سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: « غذا یکی از اساسیترین نیازهای بشری است که سلامت آن مستقیماً با سلامت جامعه در ارتباط است. عوارض ناشی از غذاهای ناایمن، علاوه بر آثار مخرب جسمی و روانی بر افراد، هزینههای اقتصادی و اجتماعی سنگینی را بر جامعه تحمیل میکند و جنبههای فرهنگی را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. مصرف نان تهیه شده از آرد گندم کامل نقش مهمی در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، بیماری های گوارشی، فشار و چربی خون و ... دارد.»
در پایان، با نظرِ تیم داوری متشکل از کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت بیرجند، سالمترین و برترین غذاها معرفی و از تهیه کنندگان آنها با اهدای جوایزی تقدیر شد.
به گفته دکتر فرشاد، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت حاجیآباد، این جشنواره برای سومین سال پیاپی با همت و تلاش همکاران این مرکز برگزار میشود.
نظر دهید