مركز بهداشت شهرستان بيرجند
كارگاه آموزشي تغذيه و بهداشت مواد غذايي ويژه مديران و مربيان مهدهاي كودك روستايي و حاشيه شهر بيرجند برگزار شد.
كارگاه آموزشي تغذيه و بهداشت مواد غذايي با هدف اجراي برنامه تامين يك وعده غذاي گرم در روستامهدها و مهدهاي حاشيه شهر بيرجند، ويژه مديران و مربيان مهد كودك با همكاري مشترك واحد بهبود تغذيه ...
دكتر زنگويي مطلق،سرپرست مركز بهداشت بيرجند،ضمن خيرمقدم به حاضرين، در خصوص اهداف برگزاري كارگاه مطالبي را عنوان نمود.
در ادامه شرفي، مدير اداره بهزيستي شهرستان بيرجند در ادامه، مطالبي در زمينه جزئيات طرح،بهبود روند اجرا و اعتبارات آن عنوان كرد.
در اين كارگاه مباحث ميكروارگانيسم ها ، اصول نگهداري مواد غذايي،بهداشت محيط مهدهاي كودك،تنظيم برنامه غذايي و اصول تغذيه كودك 3تا 6 سال، توسط مدرسين كارگاه آموزش داده شد.
در انتهاي كارگاه به شركت كنندگان مكمل پرل ويتامين دي و فروس سولفات به همراه يك عدد كيت يد سنج (براي استفاده در سنجش يد موجود در نمك مصرف) اهدا شد.
نظر دهید