مركز بهداشت شهرستان بيرجند
كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان در محل فرمانداري بيرجند برگزارشد.
به گزارش روابط عمومي شهرستان بيرجند
كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان بيرجند با محوريت مباحث بهداشت محيطي و بيماري هاي شايع فصلي (آنفلوآنزا) در محل فرمانداري بيرجند برگزار گرديد.
هدايتي فرد مسئول واحد بهداشت محيط و حرفه اي شهرستان بيرجند در اين باره افزود ،در كارگروه مذكور مسائل كارشناسي و اقدامات مربوط به بيماري آنفلوآنزا در شهرستان تشريح و مباحث آموزشي مربوطه به آن ارائه و در ادامه مبحث مربوط به ممنوعيت افزودني هاي غير مجاز به نان و عرضه نان فاقد مشخصات بهداشتي و لزوم رعايت مسائل بهداشتي در ايستگاههاي صلواتي و ساماندهي اين اماكن مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت و تصميماتي پيرامون موضوعات مطرح شده اتخاذ گرديد .
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید