سوابق

لوگو تغذیه

 

سمت : کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه
نام و نام خانوادگی :  فریبرز بجدی  
مدرک تحصیلی :  کارشناسی علوم و صنایع غذایی
پست الکترونیک :  ff.bojdi2@bums.ac.ir
تلفن مستقیم :  05631632866
تلفن داخلی :  2866
فاکس :  05632445675

 

سمت : کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه
نام و نام خانوادگی :  تکتم راستین  
مدرک تحصیلی :  کارشناس علوم و صنایع غذایی
پست الکترونیک :  t.rastin@bums.ac.ir
تلفن مستقیم :  05631632865
تلفن داخلی :  2865
فاکس :  05632445675

 

سمت : کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه
نام و نام خانوادگی :  زهرا برات پور  
مدرک تحصیلی :  کارشناسی علوم تغذیه
پست الکترونیک :  
تلفن مستقیم :  05631632867
تلفن داخلی :  2867
فاکس :  05632445675

 

 
       معرفی واحد :
  از آنجا که یکی از اهداف PHC (مرکز سلامت جامعه)،تلاش در جهت بهبود تغذیه جامعه می باشد از جمله بخش های طراحی شده در سیستم بهداشت ،واحد تغذیه می باشد که عمده فعالیت آن اجرای اقداماتی است که به بهبود تغذیه در سطح جامعه و خصوصا گروههای آسیب پذیر کمک می کند.

این واحد در قالب یک شبکه همکار از سطح وزارت بهداشت تا مرکز بهداشت شهرستان گسترش دارد ، بطوریکه دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت وظیفه سیاست گذاری کشوری در این خصوص را بر عهده دارد و این وظایف از طریق واحد تغذیه مرکز بهداشت استان به سطح مراکز بهداشت شهرستانها انتقال می یابد. در کنار این وظایف کشوری بدیهی است که از جمله مسؤولیت های واحدهای تغذیه استانی و شهرستانی تلاش در جهت طراحی  منطقه ای به منظور حل مشکلات بومی و محلی است.

کلیه امور مربوط به بهبود تغذیه جامعه در سطح شهرستان بیرجند، اجرای برنامه های آموزشی و نظارت برای ارائه خدمات در مرکز مشاوره و مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت از عمده وظایف این واحد است.


 برنامه ها و اهداف:

1.     ارتقای  سطح فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه؛

2.     افزایش دسترسی خانوارها به سبد غذایی مطلوب؛

3.     پیشگیری و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن در سطح جامعه؛

4.     پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در سطح جامعه؛

5.     بهبود تغذیه و رشد کودکان زیر شش سال

6.     بهبود تغذیه گروههای آسیب پذیر (زنان باردار شیرده نوجوانانسالمند)

7.مکمل یاری کودکان و مادران

8.اجرای برنامه های تغذیه ای طراحی شده در راستای طرح تحول سلامت