۱۳۹۹ دوشنبه ۲۹ دي
پست الکترونیک نقشه سایت انگلیسی
کمیته شهرستانی برنامه مکمل یاری دانش آموزان با آهن و ویتامینD در سال تحصیلی جدید برگزار گردید.
کمیته شهرستانی برنامه مکمل یاری دانش آموزان با آهن و ویتامینD  در سال تحصیلی جدید برگزار گردید.

در ارتباط با اجرای برنامه کشوری ارتقای سلامت دانش آموزان از طریق آموزش تغذیه و مکمل یاری با آهن و ویتامین D، کمیته شهرستانی برنامه،از ساعت 9 تا 11 صبح  روز پنج شنبه، مورخه 99/8/15، در محل دفتر ریاست مرکز بهداشت بیرجند ، با حضور اعضای کمیته برگزار شد.

دکتر زنگوئی مطلق ریاست مرکز بهداشت شهرستان بیرجند با اشاره بر اهمیت اجرای طرح در ارتقای سطح سلامت دانش آموزان گفت : شیوع بیماری کرونا در جامعه و نقش مکمل ویتامین D بر افزایش توان مقاومتی بدن در مقابله با بیماری کرونا باعث گردیده است که پیگیری اجرای این طرح از سوی مرکز بهداشت باهمکاری و مشارکت اداره آموزش و پرورش  برای گروه های هدف برنامه به صورت ویژه انجام پذیرد.

یکه خانی،مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان بیرجند در ارتباط با برنامه مکمل یاری گفت : آموزش به عنوان رکن اساسی اجرای درست تمام برنامه ها می بایست در این طرح لحاظ گردیده و دانش آموزان و والدین در این زمینه توجیه گردند.
بجدی مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت بیرجند در ادامه با ارائه گزارشی از روند اجرای برنامه در سال های گذشته،بر ضرورت و فواید مصرف مکمل ها در افزایش ایمنی بدن در برابر عوامل بیماری زا مانند ویروس کرونا تاکید نمود وگفت: با توجه به صورت جلسه و مصوبات کمیته استانی برنامه که در تاریخ 99/8/05، در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار کردید، وظایف و برنامه های هر یک از دستگاه های اجرایی، در این طرح مشخص گردیده است که لازم است با همت همکاران  در اداره آموزش و پرورش و مرکز بهداشت شهرستان بیرجند ، اهداف برنامه به طور کامل محقق گردد.

بجدی با بیان اینکه برنامه مکمل یاری دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم در شهرستان بیرجند، با هدف افزایش مقاومت سیستم ایمنی دانش آموزان در برابر بیماری ها، بهبود فرآیند یادگیری،پیشگیری از کم خونی و ...،  به طوررسمی و با اعلام در سامانه ی شاد از تاریخ 99/8/24آغاز خواهد شد گفت: با تصمیمات اتخاذ شده در کمیته ارتقای سلامت دانش آموزان شهرستان مقرر گردید مطالب آموزشی در قالب کلیپ،فایل و ... از طریق گروه های مجازی و همچنین سامانه ی آموزشی شاد قبل از شروع وحین اجرای ،در اختیار والدین و دانش آموزان قرار گیرد.

مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت  گروه هدف این برنامه را دانش آموزان دختر و پسر مقاطع متوسطه اول و دوم عنوان نمود و گفت در این طرح دانش آموزان دختر  هر هفته یک عدد قرص آهن  به مدت 16 هفته ، و هر ماه یک عدد  مکمل 50 هزار واحدی ویتامین D به مدت  9 ماه  دریافت خواهند نمود که برای  دانش آموزان پسر تنها به مدت 9 ماه،هر ماه یک عدد مکمل 50 هزار واحدی ویتامین D داده خواهد شد.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر  کارشناسان ستادی مرکز بهداشت و اداره آموزش و پرورش مقرر گردید؛ با هماهنگی های صورت گرفته بین دو اداره، مراحل صدور ابلاغ برای رابطین و مجریان طرح در آموزشگاه ها، تحویل مکمل ها به والدین و تهیه بروشور و رسانه های آموزشی مرتبط در اسرع وقت انجام پذیرد.

منبع: مرکز بهداشت شهرستان بیرجند تعداد بازدید: 579 تاریخ درج: 1399/08/15
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

خراسان جنوبي- بيرجند  - بلوار شهيد خليل طهماسبي حد فاصل بلوار معلم و غفاري- مركز بهداشت شهرستان بيرجند
تلفن:31632801 ,31632800-056     دورنگار: 32445675-056   كدپستي9717853586     E-mail: hltb[@]bums.ac.ir