مرکز تجمیعی خودرویی واکسیناسیون کروناویروس شهرستان بیرجند افتتاح شد.

در راستای تکریم ارباب رجوع و خدمت رسانی به همشهریان گرامی مرکز تجمیعی خودرویی واکسیناسیون کروناویروس شهرستان بیرجند از سوی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری فرماندهی سپاه انصار الرضای بیرجند ، ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیرجند و مرکز بهداشت شهرستان بیرجند در محل مجتمع فرهنگی رفاهی غدیرواقع در ابتدای خیابان پاسداران بیرجند افتتاح شد.

در این برنامه که با هدف تسریع روند واکسیناسیون جهت گروه سنی 70سال به بالا انجام پذیرفته است از کلیه واجدین شرایط جهت انجام واکسیناسیون در این مرکز ،از طریق نوبت دهی از سوی مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت به صورت تلفنی و پیامکی دعوت به عمل می آید.

لازم به ذکر است انجام واکسیناسیون در حال حاضر برای این گروه سنی در این مرکز و مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا ویروس پردیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند واقع در خیابان معلم درب ورودی مقابل خیابان فردوسی دانشگاه انجام می پذیرد و برای سایر گروه های سنی متعاقبا اعلام خواهد گردید.

1400/03/04