مراسم اولین سالگردشهادت مدافع سلامت شهیده منصوره حسینی برگزار شد

عصر روز پنجشنبه 29 مهرماه 1400 با گذشت یک سال از جانفشانی و شهادت بهورز فداکار و نمونه خانه بهداشت مهموئی بیرجند، مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیده مدافع سلامت منصوره حسینی در این روستا و در کنار مزار این شهیده گرانقدر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این مراسم گفت: بهورز نمونه روستای مهموئی شهیده مدافع سلامت و افتخاری برای مردم این روستا، استان خراسان جنوبی و ایران اسلامی شد.

وی خاطرنشان کرد: مطمئناً یاد و خاطره این شهیده گرانقدر همیشه در ذهن ها خواهد بود و امیدوارم همه راهرو راه این شهیده والا مقام باشیم.

شهیده حسینی متولد 29 شهریورماه 66 در تهران بود و تا پایان دوران ابتدایی در تهران زندگی کرد و در ادامه دوران راهنمایی و دبیرستان را در بیرجند گذراند.

این شهیده والا مقام در 30 آذرماه 88 به استخدام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در آمد و قریب 11 سال در سنگر بهداشت به مردم شریف روستای مهموئی خدمت نمود.

با شیوع ویروس منحوس کرونا این شهیده گرانقدر در راه دفاع از سلامت مردم و ارائه خدمت در خط مقدم مبارزه با کرونا به این بیماری مبتلا گردید و در تاریخ 28 مهر 99 به جمع شهدای سلامت پیوست.

1400/08/01