جلسه آموزشی صیانت از جمعیت و تبیین قانون ملی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برگزار شد.

با توجه به ابلاغ قانون ملی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت،به منظورتوانمندسازی ذینفعان کلیدی و جمعیت هدف در راستای صیانت از جمعیت ، درتاریخ 27 دیماه جلسه هم اندیشی با حضور روحانیون ، مبلغین مذهبی ، اصحاب رسانه و مسئولین ستادی مرکز بهداشت در مجتمع رفاهی سلامت برگزار شد.

دکتر امیر مهدی زنگویی مطلق ،ریاست مرکز بهداشت شهرستان بیرجند با بیان اهمیت مساله فرزند آوری و ترویج ازدواج سالم و پایدار گفت : مساله رشد جمعیت از موضوعات بسیار حساس و با اهمیت اجتماعی جامعه ایران در حال حاضر می باشد که در صورت عدم توجه به آن شاهد پیری جمعیت و نبود نیروی کار فعتل در جامعه در سال های آینده خواهد شد .

رییس مرکز بهداشت شهرستان بیرجند در ادامه با اشاره به از دست رفتن دوران طلائی فرزند آوری متولدین دهه 60 و باقی ماندن 8 سال برای جبران زمان ازدست رفته برای جبران نرخ رشد جمعیت گفت : عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص سیاستهای کلی جمعیت و اهمیت توجه به تحکیم بنیان خانواده و تلاش برای ایجاد جامعه توانمند ،سالم ،پویا ،بالنده و با نشاط می تواند کشور را از این بمبست جمعیتی و چالش های پیش رو خارج سازد.

در ادامه این کارگاه آموزشی مهندس شریف زاده ، استادیار اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تبیین مفاد قانون ملی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای حاضرین در جلسه گزارش جامعی از شاخص های نرخ رشد جمعیت شهرستان بیرجند نسبت به سایر شهرستان های استان و کشور ارائه نمود.

شریف زاده در ادامه در خصوص عوارض و چالش های کاهش جمعیت وراهکارهای فرزندآوری و باروری سالم گفت : توجه به مساله رشد جمعیت از مباحث مهم جامعه کنونی ایران می باشد که لازم است با کمک روحانیون و اصحاب رسانه به خوبی در جامعه تبیین گردد .

در پایان کارگاه به پرسش های حاضرین در جلسه پاسخ داده شد.

1400/10/28