مراسم گرامی داشت هفته سلامت برگزار شد

گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بیرجند

بهداشت هفته سلامت با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشتی ، ریاست دانشکده بهداشت ، ریاست مرکز بهداشت فرماندار شهرستان بیرجند و جمعی از پزشکان ، مراقبین سلامت و بهورزان مراکز تابعه در محل مجتمع فرهنگی رفاهی سلامت دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با هدف تجلیل از تلاشگران عرصه سلامت در طول سال‌های مواجهه و مقابله با بیماری کرونا برگزار گردید سخنرانان مدعو با بیان نقش و جایگاه مراقبین سلامت در عرصه مقابله با کرونا با تقدیر از زحمات این عزیزان حضور پرسنل بخش بهداشت ، دوشادوش، کارکنان بخش درمان را یکی از دلایل اصلی موفقیت در مهار کرونا دانستند.

تقدیر از منتخبین هفته سلامت ،اجرای موسیقی، استندآپ کمدی ، مسابقه خاطره گویی، مسابقات ورزشی دارت و طناب کشی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

1401/02/22