مرکز بهداشت شهرستان بیرجند
اعلام نتایج جشنواره غذای سالم با شعار : صبحانه، وعده ی طلایی
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بیرجند
در راستای گرامیداشت هفته ی سلامت و با همت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بیرجند، جشنواره ی غذای سالم با شعار : صبحانه، وعده ی طلایی، ویژه ی کارکنان مرکز بهداشت بیرجند،برگزار شد.
در این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و اهمیت صرف صبحانه به عنوان یک وعده ی غذایی اصلی و مهم برای گروه های مختلف سنی، روز دوشنبه، نوزدهم اردیبهشت ماه سال جاری، در محل مجتمع فرهنگی رفاهی سلامت دانشگاه برگزار شد، تعداد 16 نفر از کارکنان مرکز بهداشت بیرجند مشارکت داشتند.
از مهم ترین محورهای ارزیابی غذاهای جشنواره می توان به این موارد اشاره کرد :
- استفاده از گروه های غذایی مفید و تعادل و تنوع در انتخاب مواد غذایی
- معرفی غذاها و مواد غذایی بومی محلی
- نوآوری
- به کار بردن مواد غذایی تقویت کننده ی سیستم ایمنی بدن
- رعایت محدوده ی مجاز در مصرف نمک،چربی و شکر
داوران جشنواره سیده سمیه اصغری، رییس گروه محترم بهبود تغذیه معاونت بهداشتی و شادی شورستانی کارشناس محترم تغذیه معاونت دانشجویی دانشگاه
نتایج نهایی جمع بندی فرم های داوری و اسامی برگزیدگان به ترتیب، به شرح زیر اعلام می گردد :
1. خانم فاطمه رزاقی / سالاد صبحانه
2. خانم ها : حکیمه جلیلی / نهفته عدس ، فاطمه ابوالحسنی / رول کالباس خانگی و حبوبات
3. خانم زهرا امینی نسب / کیک سبزیجات
4. فاطمه غلامی /بلغور جو دوسر ( اوت میل)
5. خدیجه قاسمی / املت لوبیا سبز
6. زهرا اصغری اسفهرود / نخودآب
7. خانم ها : زکیه خسروی / سلمه + کماچ سنگی ، سوسن زارعی : دورچین خرما و مغزها و تخم بلدرچین
8. آقایان : مرتضی علی آبادی / خوراک عدس ، ابراهیم رضایی / فرنی ، خانم سارا سلطان پور / کیک تابه ای (پنکیک)
9. خانم فاطمه ملکی بجد / املت هویج و خرما
10. خانم ها : مرضیه خزاعی / بلغور جو دوسر ( اوت میل)، زهرا اصغری نیا / کماچ و نان قندی
11. آقای علی خسروی / ریخته گردو
واحد
بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بیرجند، جشنواره ی غذای سالم با شعار : صبحانه،
وعده ی طلایی، ویژه ی کارکنان مرکز بهداشت بیرجند،برگزار شد.
در این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم
و اهمیت صرف صبحانه به عنوان یک وعده ی غذایی اصلی و مهم برای گروه های مختلف سنی،
روز دوشنبه، نوزدهم اردیبهشت ماه سال جاری، در محل مجتمع فرهنگی رفاهی سلامت
دانشگاه برگزار شد، تعداد 16 نفر از کارکنان مرکز بهداشت بیرجند مشارکت داشتند.
از مهم ترین محورهای ارزیابی غذاهای جشنواره می
توان به این موارد اشاره کرد :
استفاده از گروه های غذایی مفید و تعادل و تنوع در انتخاب مواد غذایی
معرفی غذاها و مواد غذایی بومی محلی
نوآوری
به کار بردن مواد غذایی تقویت کننده ی سیستم ایمنی بدن
رعایت محدوده ی مجاز در مصرف نمک،چربی و شکر
داوران جشنواره سیده سمیه اصغری، رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی
و شادی شورستانی کارشناس تغذیه معاونت دانشجویی دانشگاه
نتایج نهایی جمع بندی فرم های
داوری و اسامی برگزیدگان به ترتیب، به شرح زیر اعلام می گردد :
خانم فاطمه رزاقی / سالاد صبحانه
خانم ها : حکیمه جلیلی / نهفته عدس ، فاطمه ابوالحسنی / رول کالباس خانگی و
حبوبات
خانم زهرا امینی نسب / کیک سبزیجات
فاطمه غلامی /بلغور جو دوسر ( اوت میل)
خدیجه قاسمی / املت لوبیا سبز
زهرا اصغری اسفهرود / نخودآب
خانم ها : زکیه خسروی / سلمه + کماچ سنگی ، سوسن زارعی : دورچین خرما و مغزها
و تخم بلدرچین
آقایان : مرتضی علی آبادی / خوراک عدس ، ابراهیم رضایی / فرنی ، خانم سارا
سلطان پور / کیک تابه ای (پنکیک)
خانم فاطمه ملکی بجد / املت هویج و خرما
خانم ها : مرضیه خزاعی / بلغور جو دوسر ( اوت میل)، زهرا اصغری نیا / کماچ و
نان قندی
آقای علی خسروی / ریخته گردو
نظر دهید