BUMS
  • مرکزبهداشت شهرستان بیرجند
    • صفحه اصلی مرکزبهداشت
    • پرسنل مرکزبهداشت
    • معرفی حوزه
    • پرسش و پاسخ
    • ساختارسازمانی
    • تماس با ما
    • نقشه سایت
    • نقشه سایت اخبار
    • لینکهای مفید
    • آیین نامه ها و دستورالعمل ها
    • مستندات تصویری
    • سامانه های وزارتخانه ای
    • بسته های آموزشی
    • دانشگاه های علوم پزشکی کشور
  • واحدها
    • ریاست مرکز
    • معاون مرکزبهداشت
    • فناوری اطلاعات وارتباطات
    • واحدحراست
    • روابط عمومی
    • واحدامورحقوقی
    • واحداموراداری
    • واحدکارگزینی
    • واحدمالی
    • دبیرخانه مرکز
    • واحدانبار
    • واحدنقلیه
    • توسعه شبکه و ارتقای سلامت
    • پیشگیری و مبارزه با بیماریها
    • سلامت محیط و کار
    • بهبودتغذیه
    • امورآزمایشگاه
    • سلامت دهان و دندان
    • جوانی جمعیت و سلامت خانواده
    • آموزش و ارتقاء سلامت
    • سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس
    • سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
    • واحداموردارویی
    • مدیریت بحران وپدافند غیرعامل
    • مرکزآموزش بهورزی
    • مرکزگذری سلامت
  • مراکزشهری و روستایی
    • مرکزشهری روستایی قدس (نجفی گل)
    • مرکزشهری شهیدبهشتی (قائم)
    • مرکزشهری جوادیه
    • مرکزشهری غدیر
    • مرکزشهری توحید
    • مرکزشهری شهیدآوینی
    • مرکزشهری شهیدرجایی
    • مرکزشهری روستایی مهرشهر
    • مرکز روستایی امیرآباد
    • مرکز روستایی چهکند
    • مرکز روستایی حاجی آباد
    • مرکز روستایی خراشاد
    • مرکز روستایی خنگ
    • مرکز روستایی دستگرد
    • مرکز روستایی شاخن
    • مرکز روستایی غیوگ
    • مرکز روستایی گازار
    • مرکز روستایی مرک
  • خدمات مرکز
    • خدمات آزمایشگاه
    • جوابدهی اینترنتی آزمایشات
    • سامانه شکایات 1490 یا 190
    • مشاوره ژنتیک(تالاسمی و ...)
    • مشاوره بیماری های رفتاری
    • ثبت نام سفیران سلامت
    • درمان و پیشگیری هاری
    • پیشگیری و درمان سالک
    • پیشگیری و درمان سل
    • آزمایشات بیماران سلی
    • مراقبت هپاتیت
    • خدمات الکترونیک عموم
    • فرآیند اخذ کارت بهداشتی
    • آزمایشات مراجعین کارت بهداشتی
    • طرح شکایات بهداشتی
    • صدور صلاحیت بهداشتی صنوف
    • آزمایشات بیمه روستایی
    • خدمات نوجوانان و جوانان
    • مراقبت فشارخون و دیابت
    • صدورمرخصی شیردهی
    • خدمات مشاوره روانشناسی
    • مراقبت کودکان
    • مراقبت میانسالان
    • مراقبت سالمندان
    • سلامت باروری
    • مشاوره هنگام ازدواج
    • مشاوره شیردهی
    • مشاوره تغذیه ای
    • واکسیناسیون
    • خدمات پزشک خانواده
    • معاینات استخدامی
    • نوبت دهی الکترونیک تست کرونا
شفافیت یکشنبه 18 خرداد 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

فایلهای آموزشی

مراکز بهداشتی

  • صفحه اصلی
  • آرشیوها
  • آرشیو اخبار
  • به مناسبت روزجهانی تخم مرغ جلسه آموزشی اهمیت مصرف و خواص تغذیه ای تخم مرغ برگزار شد·
  • 1401/07/19 - 11:30
  • - تعداد بازدید: 558
  • - تعداد بازدیدکننده: 55
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
مرکز بهداشت شهرستان بیرجند

به مناسبت روزجهانی تخم مرغ جلسه آموزشی اهمیت مصرف و خواص تغذیه ای تخم مرغ برگزار شد.

مرکز بهداشت شهرستان بیرجند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بیرجند



به منظور گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ ( 9 اکتبر مصادف با
17 مهرماه ) و روز جهانی غذا ( 16 اکتبر مصادف با 24 مهرماه )، جلسه آموزشی با
موضوع آشنایی با خواص تغذیه ای منحصر به فرد تخم مرغ، برای کارکنان ستادی مرکز
بهداشت ، در محل سالن مرحوم محبیان این مرکز برگزار شد.

 
 


دکتر بهرامی نژاد، رییس مرکز بهداشت بیرجند با بیان شعار روز
جهانی تخم مرغ : " زندگی سالم با مصرف یک تخم مرغ در روز " گفت:  تخم مرغ یک ماده غذایی بسیار مهم از نظر ویتامین
های محلول در آب و چربی می باشد به طوریکه بیشتر ویتامین‌های موردنیاز بدن به جز
ویتامین C را در خود دارد ؛ املاح، لستین،
فسوویتین و کاروتنوئید ها از دیگر ریز مغذی های دیگر تخم مرغ می باشند که خواص
تقویت سیستم ایمنی،ضد میکروبی،آنتی اکسیدان،ضد سرطان و ضد فشار خون دارند .



رییس مرکز بهداشت شهرستان بیرجند با اشاره به ضرورت اطلاع
رسانی و آموزش خواص پرشمار تخم مرغ به عنوان یک ماده غذائی کامل افزود: پروتئین
موجود در تخم مرغ یک پروتئین کامل با بیشترین قابلیت جذب می باشد که همه
 اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز
بدن را داراست و اگر در وعده صبحانه مصرف شود، در ایجاد احساس سیری نقش مهمی ایفا
می کند.



دکتر بهرامی نژاد میزان پروتئین موجود در تخم مرغ را 5.12
درصد جرم تخم مرغ عنوان نمود و افزود: یک عدد تخم‌مرغ، 3 درصد نیاز روزانه انرژی یک
 مرد بالغ و 4 درصد
نیاز روزانه انرژی یک
 زن بالغ را تأمین می
نماید.
  تخم مرغ به مقدار خیلی کم کربوهیدرات دارد و فاقد فیبر غذایی می باشد. 10.8 درصد
تخم مرغ را چربی تشکیل می‌دهد که در زرده آن وجود دارد و کمتر از 0.05 درصد آن در
سفیده موجود است. بر اساس تحقیقات 11 درصد
 اسید چرب تخم مرغ از نوع
اسیدهای چرب غیراشباع پلی (با چند باند دوگانه)، 44 درصد از نوع اسیدهای چرب
غیراشباع مونو (با یک باند دوگانه) و 29 درصد از نوع اسیدهای چرب اشیاع است
. کلسترول و لسیتین، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ می‌باشند و برای
ساختمان و عملکرد سلول‌های بدن ضروری‌اند. کلسترول قابلیت انعطاف و نفوذپذیری غشای
سلول‌های بدن را حفظ می‌کند. همچنین به عنوان یکی از اجزاء تشکیل دهنده مواد چربی
است که باعث نرمی پوست می‌شوند.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بیرجند در ارتباط خطرات مصرف تخم
مرغ خام یا نیم پز گفت: افراد بیمار، کودکان، زنان باردار، افرادی که دچار ضعف سیستم
ایمنی هستند مانند مصرف کنندگان داروهای استروئیدی، بیماران مبتلا به ایدز، سرطان
یا دیابت، افرادی که شیمی درمانی می کنند و یا داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی
مصرف می کنند می بایست از مصرف تخم مرغ به صورت خام یا نیم پز اجتناب نمایند.



دکتر بهرامی نژاد در ادامه توجه به شرایط نگه داری تخم مرغ
را به عنوان یک ماده فاسد شدنی خطرناک مهم عنوان نمود و گفت : بهترین درجه حرارت
نگهداری تخم مرغ در یخچال با برودت 4-2 درجه سانتی گراد و رطوبت
%58می باشد. مدت نگهداری تخم
مرغ در این شرایط یک ماه می باشدکه هر چه از میزان سرمای محیط نگهداری تخم مرغ
کاسته شود مدت نگهداری آن کوتاه تر می شود.



ایشان سفیده با ظاهر ابری و غیر شفاف را از دیگر نشانه های
ظاهری یک تخم مرغ تازه عنوان نمود و افزود: از مصرف تخم مرغ با سفیده شفاف، سفیده
صورتی رنگ، تخم مرغی که سفیده و زرده آن با یکدیگرترکیب شده باشند و هرگونه علامت
کپک زدگی در پوسته خارجی تخم مرغ باشد می بایست پرهیز کرد؛ چراکه در حال حاضر
احتمال انتقال و انتشار سالمونلا و سایر باکتری های مقاوم از طریق فرآورده های
طیور آلوده و نیز تخم مرغ آلوده به جوامع انسانی به عنوان خطری جدی برای بهداشت
عمومی جامعه تلقی می گردد. برای اطمینان از ایمنی تخم مرغ ، پوسته تخم مرغ باید
تمیز ، خشک ، کاملا یکنواخت و بدون ترک باشد. تخم مرغ ها باید به گونه ای شکسته
شوند که آلودگی را به ویژه از خود پوسته به حداقل برسانند
.

 


توزیع مکمل 50 هزار واحدی ویتامین D3  و صرف صبحانه
سالم بین همکاران از برنامه های پایانی این برنامه بود.



 


 

 
 
  • گروه خبری : زیرسایت مرکزبهداشت شهرستان,اسلايدشو,اخبار تايپينگ,اخبار معاونت
  • کد خبر : 44438
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

لیست اخبار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • آخرین اخبار
  • اخبار پربازدید
15خرداد

تبریک معاون مرکز بهداشت شهرستان بیرجند به مناسبت عید قربان همراه با توصیه‌های مهم بهداشتی

13خرداد

پیام معاون مرکز بهداشت شهرستان بیرجند به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

12خرداد

برگزاری مسابقه نقاشی ((تو جمع قشنگتره)) به مناسبت هفته ملی جمعیت در مرکز بهداشت بیرجند

04خرداد

تقدیر از برگزیدگان مسابقات ورزشی « هفته ملی جمعیت » در مرکز بهداشت بیرجند

01خرداد

پیاده‌روی خانوادگی اهالی روستای امیرآباد به مناسبت هفته ملی جمعیت

30اردیبهشت

برگزاری کارگاه خودمراقبتی سازمانی به مناسبت هفته ملی جمعیت در بیرجند

30اردیبهشت

گفت‌وگو با خانواده‌های خوش‌جمعیت به مناسبت هفته ملی جمعیت ، قسمت دوم

15اردیبهشت

بازدید معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت مرکز بهداشت شهرستان بیرجند

16اردیبهشت

گزارش تصویری/ دیدار مسئولین دانشگاه با تعدادی از اعضای جامعه مامایی مرکز بهداشت شهرستان بیرجند

31اردیبهشت

همزمان با بازگشایی مدارس، کارگاه آموزشی مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویژه مدیران مدارس شهرستان بیرجند برگزار شد

1اردیبهشت

بازدید رئیس دانشگاه از دو خانه بهداشت/اقدامات بهورزان در ارائه خدمات به مردم روستا قابل تحسین است

8اردیبهشت

بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان بیرجند به همراه بازرسان سازمان بازرسی از صنوف سطح شهر بیرجند

24فروردین

ناصری فرماندار بیرجند : ادامه فعالیت صنوف منوط به رعایت کامل موازین بهداشتی ؛ درحاشیه بازدید میدانی از وضعیت بهداشتی اماکن شلوغ و پرتردد مورد نیاز مردم مطرح شد.

28آبان

از 26 بهورز نمونه استان تقدير شد/ دكتر زنگويي: بهورزان سربازان خط اول نظام سلامت در خدمت به روستاييان هستند

سامانه خدمات الکترونیک کاربران
اتوماسیون اداری
سامانه سیب
خدمات الکترونیک منابع انسانی
آدرس

خراسان جنوبی، بیرجند، بلوار شهید خلیل طهماسبی،حدفاصل بلوار معلم و غفاری، مرکز بهداشت شهرستان بیرجند

کدپستی

9717853586

تلفن

056-31632801

ایمیل

hltb@bums.ac.ir

دورنگار

056-32445675

سامانه های کاربردی

وبسایت رسمی مرکزاهدای عضو
سامانه صدور پروانه ها
سامانه تدارکات الکترونیکی دولت
انجمن اهدای عضو ایرانیان
سازمان انتقال خون ایران
پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
بانک رفاه کارگران
سازمان تامین اجتماعی
سازمان امور مالیاتی کشور
دانشگاههای علوم پزشکی کشور
مرکزآموزش مجازی دانشگاهیان

لینک های مفید

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 1
تعداد بازدید امروز: 1266
تعداد بازدید کل: 331995
آخرین به روزرسانی: 1404/03/18 08:54

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکزبهداشت شهرستان بیرجند می باشد.

niafam espritportal

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: