مرکز بهداشت شهرستان بیرجند
گارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیرمادر برگزار شد.
در این کارگاه که با هدف توانمند سازی پرسنل بهداشتی در برنامه مراقبتی مادران برگزار شد مباحث مربوط به مشاوره شیردهی ، فیزیولوژی شیردهی ، آموزش عملی شیوه درست شیردهی ، زردی و ... توسط اساتید دوره دکتر فعال فوق تخصص اطفال دانشگاه علوم پزشکی ،دکتر مخملباف مسوول و اصغری کارشناس مرکز مشاوره شیردهی به فراگیران دوره آموزش داده شد.
امینی نسب مسوول واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت بیرجند در رابطه با اهمیت موضوع تغذیه با شیر مادر گفت: شیر مادر همه مواد مورد نیاز شیر خوار را به مقدار مناسب و همرا ه با مواد ایمنی بخش دارا می باشد و به عنوان غذایی بی نظیر برای تغذیه شیر خواران شناخته شده است.
وی با اشاره با آیه 233سوره بقره : مادرانی که می خواهند به نحو کامل به فرزندان خود شیر دهند ، لازم است 2 سال تمام آنها را از پستان خود شیر دهند.
تغذیه کودکان با شیر مادر را از منظر مباحث دینی بسیار مهم عنوان نمود به گونه ای که در دین مبین اسلام شیر دادن عبادت است.
امینی نسب در توصیف مزایای شیر دهی برای مادران گفت: مادران شیرده کمتر دچار سرطان پستان و تخمدان و دهانه رحم می شوند، قند خون مادر بهتر کنترل می شود، تغذیه با شیر مادر منجر به ایجاد رابطه عاطفی مستحکم و دوطرفه بین مادر و فرزند می گردد، باعث شادابی و امنیت خاطر مادر می شود،تاخیر در حاملگی مجدد ( در صورت تغذیه انحصاری با شیر مادر ) و در پایان از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
مسوول واحد سلامت خانواده و جمعیت شهرستان بیرجند مزایای شیر دهی برای کودکان را نیز اینچنین عنوان نمود که :
ترکیب شیرمادر،همراه با رشد شیرخوار و درهر وعده شیر دهی تغییر می نماید که همین امر باعث تامین تمام نیازهای غذایی مورد نیاز شیر خوار، هضم آسان و در نهایت باعث رشد مطلوب و بقاء کودک می شود همچنین افزایش ضریب هوشی، کاهش میزان مرگ ناکهانی ،کاهش میزان بروز،آسم،اگزما و آلرزی ، کاهش میزان ابتلا به اسهال و بیماریهای انگلی و بسیاری از بیماریهای دیگر از مزایای عمده تغذیه کودک با شیر مادر می باشد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید